Orto-Dent

Aparatologia de l'Apnea i el Roncar - TAP

Perquè es ronca

Durant el periòde de son, les vies respiratòries s'estrenyen a causa de la relaxació de la llengua i de la faringe. Quan respirem es produeixen unes vibracions de les mebranas, que causen el so típic del ronc.

Si el ronc destrueix la seva relació, la seva salut o amenaça la seva vida, la solució més fàcil és la fèrula TAP.

TAP, la solució fàcil i ràpida

Aquesta fèrula inofensiva de plàstic, posada només durant el son, manté simplement la mandíbula cap endavant, alliberant la via respiratòria. Sense operacions o teràpies llargues, des d'Orto -Dent li elaborem la seva fèrula individual i li resoldrem immediatament el problema.

Un estudi científic va donar com a resultat, un 96% d'èxit a través de persones que van ser tractades amb la fèrula TAP.

La fèrula TAP

  • De material biocompatible i lliure de níquel , el que resulta més confortable per al pacient.
  • S'elabora especialment per a vostè.
  • Es pot regular directament.
  • Es fàcil d'usar i còmode.
  • Procura una respiració sana i relaxada.

Els dispositius d'avançament mandibular, com el TAP, estan avalats per la Sociedad Española de Neumologia y Cirugía Torácica - SEPAR


La férual TAP, la solución al ronquido y la apnea
Pulsa en la imagen para ampliar


Aparatologia de l'Apnea i el Roncar - IST

Roncar és un fenomen acústic que té lloc durant el somni. La Aparatolotgia del Roncar (TAP) és una alternativa de primera elecció per roncadors simples i pacients amb síndrome d'Apnea lleu i lleu-moderat.

Roncar és un fenomen acústic que té lloc durant el somni, altera les relacions interpersonals i pot augmentar fins al punt de causar molèsties importants.

Roncar es produeix durant l'obstrucció temporal de les vies respiratòries altes, mitjançant la vibració de les parts toves orofaringes. Els sorolls s'originen en la orofaringe (gola), un tub muscular de la faringe mesurava, cobert per una mucosa.

Està demostrat que l'avançament de la posició del maxil.lar inferior porta a una ampliació considerable de la part faríngia de les vies respiratòries.

IST- Herner (Intraoral Snoring Treatmen) realitza un moviment anterior i inferior de la mandíbula generant variacions anatòmiques que aconsegueixen incrementar l'àrea *seccional faríngia. Aquest moviment estabilitza, fixa la mandíbula i impedeix la rotació posterior d'aquestes estructures durant el *decúbit supí, evitant l'ocupació de la via aèria.

És precisament aquesta la característica principal del dispositiu IST, avança i gira la mandíbula, permetent moviments anteriors però sempre respectant la posició inicial prescrita, segons la qual les vies aèries s'alliberen i el flux d'aire és lliure i continu.

IST- Herner (Intraoral Snoring Treatmen) es considera com una alternativa vàlida de primera elecció per roncadors simples, pacients amb síndrome d'Apnea Obstructiva (SAHS) lleu , lleu-moderat amb baix índex de massa corporal i pacients amb síndrome d'augment de la resistència de la vies aèria superior (SARVAS) i com segona elecció en pacients que no responen o rebutgen els aparells de pressió positiva (CPAP), pacients amb risc quirúrgic elevat i aquells amb deficient resposta al tractament quirúrgic.
Aparatologia de l'Apnea i el Roncar
Prem a l'imatge per ampliar
Fèrules de descàrrega
Fèrules de descàrrega
Gràcies a la complexa elaboració de les nostres fèrules de descàrrega, aconseguim evitar aquest dolor agut causat pel bruxisme, que afecta l'articulació o els músculs de la masticació que pot irradiar-ne cap a la cara i el coll.
saber-ne més de Fèrules de descàrrega
Aparatologia del roncar
Aparatologia del roncar
Roncar és un fenomen acústic que té lloc durant el somni. La Aparatolotgia del Roncar (TAP i IST) és una alternativa de primera elecció per roncadors simples i pacients amb síndrome d'Apnea lleu i lleu-moderat.
saber-ne més de Aparatologia roncar
Alineador invisible
Alineador invisible
El sistema d' alineadors invisibles desenvolupat per Orto-Dent consisteix en una sèrie de alineadors que progressivament en una o diferents etapes aconseguirem alinear les dents en la seva posició correcta.
saber-ne més de Alineador invisible
Ortodòncia
Ortodòncia
Orto-Dent realitza tot tipus de Ortodòncia, Ortodòncia Removible, Ortodòncia fixa, Ortodòncia Funcional.
saber més de Ortodòncia Removible
saber més de Ortodòncia Fixa
saber més de Ortodòncia Funcional