Orto-Dent

Avís Legal

CONDICIONS GENERALS

1. Identificació i activitat del Laboratori.

El titular i responsable del domini www.orto-dent. es el Laboratori d'Ortodòncia de nacionalitat espanyola amb domicili en Verge de Montserrat, 3-5 local 2, Cerdanyola del Valls 08290, Barcelona(Espanya), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, titular de la web www.orto-dent.es.

2. Descripció de www.orto-dent.es.

El principal servei que s'ofereix en el domini www.orto-dent.es és el subministrament d'informació sobre els productes i activitats propis de Laboratori d'Ortodòncia *Oto-*Dent.

3. Prestació dels serveis per Laboratori Dental Orto-Dent.

La prestació dels serveis de Laboratori Dental Orto-Dent , a través de www.orto-dent.es és de caràcter gratuït i lliurement revocable sense que afecti a la resta de condicions generals.

Laboratori Dental *Orto-*Dent, rebutja la responsabilitat al fet que hi hagi peu per la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los, restringir-los o eliminar-los de manera transitòria o definitiva quan consideri oportú. Així mateix Laboratori Dental Orto-Dent, comunicarà a l'usuari, sempre que sigui previsible, qualsevol interrupció del servei que es pogués produir per l'actualització o millora dels serveis, manteniment dels mateixos o per causes alienes.

4. Drets i obligacions de l'usuari.

L'usuari s'obliga, sent únic responsable, a utilitzar els serveis oferts per Laboratori Dental *Orto-*Dent, d'acord amb la llei, les presents condicions generals i les seves actualitzacions segons les normes de la bona fe, moral i ordre públic generalment acceptades. L'usuari no tindrà cap dret a reclamar indemnització de cap tipus (directa o indirecta) per interrupcions temporals o suspensió definitiva dels serveis, bé per causes pròpies o alienes.

5. Propietat intel•lectual.

Tots els continguts de www.orto-dent.es en forma de textos, codi font, disseny gràfic, animacions i imatges *asi com a marques, noms comercials i altres denominacions queden subjectes als drets de propietat intel•lectual i industrial de Laboratori Dental Orto-Dent. o de tercers i emparats per la llei.

Sota cap supòsit, l'accés als serveis de Laboratori Dental *Orto-*Dent, suposa la renúncia, transmissió, cessió o llicència total o parcial d'aquests continguts a tercers, ni confereix cap dret d'utilització, traducció, alteració, adaptació, explotació, còpia, distribució o comunicació pública dels mateixos sense la prèvia i expressa autorització de Laboratori Dental *Orto-*Dent o del tercer titular dels drets afectats. En cap cas està autoritzada (i serà perseguida) la reproducció total o parcial de les dades i continguts als quals es tingui accés en www.orto-dent.es o s'utilitzessin contraposant la legislació vigent en matèria de propietat industrial o intel•lectual.

6. Modificacions.

La data d'última actualització dels continguts en www.orto-dent.es pot ser sol•licitada per l'usuari enviant un e-mail a info@orto-dent.es.

Laboratori Dental Orto-Dent podrà modificar o actualitzar les presents Condicions Generals, que seran publicades en www.orto-dent.es, sense necessitat de qualsevol altra notificació addicional als usuaris de la pàgina web.

7. Legislació i jurisdicció aplicable.

Laboratori Dental Orto-Dent. i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur o legislació aplicable que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la legislació de dret comú espanyola i a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya), tret que la legislació aplicable determini de forma imperativa un altre fur o legislació diferent.

8 Consentiment de l'usuari.

L'usuari declara haver llegit les presents condicions generals, acceptant i autoritzant, plena i expressament, tot el que es disposa en cadascuna d'elles cada vegada que accedeixi a www.orto-dent.es o utilitzi els seus serveis.